A hófehér bőrűeknek egész más színárnyalatok állnak jól, mint azoknak, akik sötétebb, kreol bőrtónussal rendelkeznek. Így válaszd ki a megfelelőt a divatszínek palettájáról!

Nem muszáj tudnod, hogy a szemed, a hajad és bőröd árnyalata alapján melyik évszaktípusba tartozol, hiszen sokkal egyszerűbb, ha csak a bőrtónusodat veszed figyelembe az öltözködés során. A hajad színét ugyanis gyakran váltogathatod, de az alap bőrszín mindig meghatározó a ruhaárnyalat kiválasztásánál.

A hideg, fakó árnyalatú bőrtípushoz egészen más színárnyalatok passzolnak, mint a melegebb, üde vagy a mélyebb, sötétebb, ragyogóbb tónusú bőrhöz. Éppen ezért nem csupán az öltözék vezérszíne fontos, hanem annak az erőteljes vibrálása vagy éppen a halvány fényereje. Nem mindegy, hogy bőrtónusunk alapján valamely színnek a sötétebb, esetleg a világosabb verzióját választjuk, ahogyan az sem, hogy milyen koloritokat engedünk az arcunkhoz közel, méghozzá nagy felületen.

Az alábbi képek segítenek abban, hogy megtaláld a hozzád legjobban passzoló árnyalatokat, és eligazodj a divatszínek útvesztőjében.

  • Megosztás:
hirdetés