A Bershka egyes üzleteiben még tart a speciális akció, ami azt jelenti, hogy nem kimondottan téli darabokat tukmálnak rád kedvezményes áron. A készlet azonban rohamosan fogy, így nem árt sietősen bekukkantani. Én a Westendben található, nemrég nyílt boltjukban már csak ingekre akadtam a kiárusított holmik részlegén, ám ez sem törte le a kedvem, mert olyan, kétszeres árleszállításon átesett cuccokat fogtam ki, melyek most is divatosak.

Ám az új választék árai sem szálltak el túlzottan, legalábbis az alapdarabokért nem kell csillagászati összegeket fizetni. A márka mögött álló tervezőcsapat idén négy fő irányvonalra osztotta a tavaszi kollekciót. Az Urban warrior a laza, városi stílust képviseli, kicsit a kilencvenes évek beütésével. Az Acid vonulat cseppet sem annyira savas, mint ahogy azt a neve sejteti, de itt már az élénkebb színek, a kaotikus minták és a colour blocking-megoldások is megjelennek.

A Night kategóriába tartozó ruhák bulira, szórakozásra szakosodtak, rockos-csajos kivitelezésben. A Heartbreaker a városi és vidéki romantikát ötvözi pasztelles és fagylalttónusokkal, illetve ez a kollekciószelet egységesíti a nőies, letisztult kreációkat.

  • Megosztás:
hirdetés