A sikeres nyár végi esemény után folytatódik a Floating Boutik rendezvénysorozat, szeptember 17-én újabb tehetséges művészek, kézművesek mutatkoznak be az A38 hajón.  

A többségében új kínálat mellett a hangulat marad a régi, három tapasztalt DJ szórakoztatja majd a látogatókat. A londoni Magic Loungeabout – melyet a legendás Spitzben, a Spitalfields Market mellett tartottak – mintájára készült Floating Boutik több, mint piac, hiszen nemcsak vásárlásra, nézelődésre ad lehetőséget, hanem ejtőzni, zenét hallgatni, különböző érdeklődésű, izgalmas emberekkel társalogni, bulizni és inni-enni is lehet, miközben élvezzük az indián nyarat a hajón.

„A családias rendezvényt először augusztus végén szerveztük meg az A38 hajón. A látogatók száma és a visszajelzések alapján pedig úgy gondoljuk, érdemes folytatni, hogy újabb és újabb feltörekvő művészeket, dizájnereket mutassunk be az érdeklődő közönségnek. Így szeptember 17-én újra találkozhatunk a Floating Boutikon, melyet újabb meglepetésekkel szeretnénk színesíteni” – mondta el Alick Sethi, a rendezvény ötletgazdája és szervezője.

Ha szereted a színes kavalkádot, és amellett, hogy megismerheted, sőt, megvásárolhatod a tehetséges magyar dizájnerek és alkotók dolgait, még egy társasági, kulturális élménnyel is szívesen gazdagodnál, akkor ott a helyed! Nem mellesleg a vásár után lehet maradni egy közös beszélgetésre, jó bulira, és mindvégig menő Dj-k szolgáltatják a hangulathoz illő zenét.

A piac 11-kor nyit, és egészen 19 óráig tart a fedélzeten, míg az alsó teraszon ezalatt zsibvásár lesz 11-től 16:30-ig. Akik szeretnék az estét is a Floating Boutikon tölteni, azok a felső részen élvezhetik a vasárnap délután utolsó óráit szuper lounge zenék mellett. A rendezvény ingyenes.

  • Megosztás:
hirdetés