Van olyan farmered, ami már kikopott, elszakadt, és akár teljesen alkalmatlan lett az utcai viselésre? Akkor sem kell a kukába dobnod: inkább adj neki új életet!

Egy nagyszerű magyar kezdeményezésnek köszönhetően a kiszuperált farmereket most beadhatod egy irodába, ahonnan egy tervező keze alá kerülnek, aki új ruhadarabokat álmod és készít belőlük.

Új módszer a továbbhasznosítás

A farmerek újrahasznosításának ötletgazdája a magyar Sharolta márka, melynek névadója és tervezője, Tripolszky Sarolta veszi kezelésbe a beadott ruhadarabokat. Bármilyen méretű, színű és állapotú farmert elfogadnak, így még egy lyukas, piros gyerekfarmert is elvihetsz az irodába. Sőt, akár inggel, ruhával és szoknyával is mehetsz, a lényeg, hogy az farmerből készüljön.

Nem kötelező, de érdemes kimosnod a ruhadarabokat, mielőtt leadod őket. A Sharolta gyűjtőjét az Impact Hub Budapest coworking irodában találod a 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. cím alatt, a volt Királyi Bérpalota épületében. További információért látogass el a Sharolta Facebook-oldalára, ahol akár üzenetben is érdeklődhetsz, ha van kérdésed.

  • Megosztás:
Címkék: