A NON+ és a Zagazum designer márkák közös projektjeként december 1-31. között pop-up üzlet nyílik a MOM Park egyik földszinti üzlethelyiségében ízelítőt nyújtva a két tervező eddigi munkásságából.

A butik különlegessége, hogy egy kreatív játéktérben kínál egyedi tervezésű designer darabokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

NON+

A NON+ Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája. A bécsi divathéten, valamint a Fesch’Markt design vásáron is kiállításra került kollekcióit egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi.

A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák. Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják, a mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a lezserség, a stílusbeli merészség.

Zagazum

A Zagazum egy új márka, nemzetközi piacra szánt kollekcióval. Gyerekeknek, gyerekek bevonásával készít dance fitness, zumba, hip-hop, aerobic ruhákat. Réder Andreának, a Zagazum tulajdonosának elsőszámú célkitűzése, hogy mind ruháival, mind megjelenéseikkel életteli, őszinte élményeket közvetítsen.

 

Az enteriőr

Az üzlet belső kialakításának megálmodója szintén Kiss Sarolta, aki munkái során szívesen vegyíti a képi alkotás és a lakberendezés fogásait, így az enteriőrök kialakításakor is több művészeti ágból táplálkozik.

Az ötletes installáció megtervezésekor nagy hangsúly került a természetes és újrahasznosítható anyagok használatára és a leleményes, kreativitással teli dekorálási módok alkalmazására. Fontos szempont volt mindemellett a költséghatékonyság, a praktikum és az egyszerűség.

Nyitás: 2012. december 1. 10.00 óra.
Nyitva tartás: 2012. december 1-31.
Hétfőtől szombatig reggel tíz és este nyolc között, vasárnap pedig este hatig várják a vásárlókat.

  • Megosztás:
hirdetés