A bombanő illúziókkal teli képéhez manapság hozzátartozik a feszes comb és popsi, pedig rengeteg jó nő rohangál a világban, akinek nem tükörsima a bőre.

hirdetés


A narancsbőr életkortól és testalkattól függetlenül sok nő életét megkeseríti. Hajlamosak vagyunk összemosni a mozgásszegény, egészségtelen életmóddal, pedig sok olyan hírességet is érint, aki nem veti meg a sportot, aktív életet él, és a külsejére is odafigyel.

A Photoshop adta lehetőségek gyakran elhitetik velünk, hogy csak az a nő lehet szexi, szép vagy tökéletes, akinek feszes a bőre. Az alábbi képek jól példázzák, hogy ez mennyire nem így van, ám a ló másik oldalára sem ildomos átesni: nem attól dögösek ezek a nők, mert hepehupás a fenekük, viszont ez a momentum eltörpül amellett, hogy úgy összességében jól mutatnak, és szexi kisugárzással bírnak.

Nem árt, ha az ember reálisan látja testét a tükörben, és el tudja fogadni önmagát úgy, ahogy van, hiszen a narancsbőr nem olyasvalami, ami teljes mértékben lerombolja az összképet. Az elégedettségen túl azonban arra is megvan az esélye mindenkinek, hogy egy bizonyos szintig javítson a bőre állapotán.

Nem szabad elfelejteni, hogy a test folyton változik, vannak rosszabb és jobb időszakai, ahogy ezt az alábbi nők képei is bizonyítják. Cindy Crawford sem csak a Photoshoptól szép 52 évesen, ám volt egy korszaka, amikor tényleg kissé megereszkedett a bőre. Viszont a legtöbb bikinis fotóján még ma is jól néz ki, pedig nem lehet rásütni mindegyikre a képkorrekciót.

 

  • Megosztás:
hirdetés