Miley Cyrus és a Converse is hisz a nők függetlenségében és teremtő erejében. Ez a női energia ihlette első közös kollekciójukat, melyben az énekesnő minden eddiginél őszintébben mutatja meg stílusát.

A ruhák és a sneakerek leginkább az énekesnő Bangerz című albumának hangulatát hozzák el, a kollekció tele van bársonnyal, csillogással, és természetesen a platform cipő sem maradhat el.

Edzőcipők ünnepi hangulatban

A Chuck Taylor All Star Lift sneakerek és a platform a Converse x Miley Cyrus kollekció védjegyévé váltak – a klasszikus sziluett ezúttal magasított talprésszel és EVA kényelmi talpbetéttel érkezik.

A kollekció további darabjai szintén provokatívabbra sikerültek, mint az előző modellek: a vinyl hatású bevonat és a bársonyborítások merész, feltűnő színekkel párosítva tökéletesen passzolnak a közelgő ünnepek hangulatához.

Ha inkább szolidabb sneakert keresel, akkor a Chuck Taylor All Star Faux Patent és az All Star Velvet modellek lesznek a kedvenceid: fekete és fehér színben érkeznek a csillagokkal díszített kreációk, míg a fekete bársony borítású darabok csillogó fűzővel hódítanak.

Kényelmes, sportos ruhák, Miley Cyrus stílusában

A ruhák tökéletes kiegészítői a legújabb sneakereknek, az énekesnő pedig minden egyes darabba belecsempészte saját stílusát. A kollekció burgundi és sötétkék színeit, valamint csillagmintáit nagyszerűen kombinálhatod egymással, kedved szerint.

A Miley Cyrus közreműködésével készült új Converse-kollekció darabjai már Magyarországon is kaphatóak!

  • Megosztás:
hirdetés