Az ideális melltartó kiválasztása nem egyszerű művelet: a kosár túl kicsi, túl nagy, szorít a pánt, lötyög a pánt, egyszóval nyűggel jár.

Persze nem kell, hogy ez így legyen, ha a következő jó tanácsokat megfogadod, a melltartó kiválasztása ennél sokkal egyszerűbb is lehet. Mondjuk, hogy mit kell tenned, hogy a kiválasztott darab sokáig a ruhatárad része maradhasson.

Laza csat

A testsúly ingadozik, ez a természet rendje, ezért nagyon fontos, hogy minden megvásárolni kívánt melltartót úgy próbálj fel, hogy a legkülső részbe csatold a pántot. Ha már itt is szorít, akkor valószínűleg a jövőben sem lesz sokkal kényelmesebb, nem beszélve arról, hogy, ha egy-két plusz kiló feljön, konkrétan kiszorítja majd belőled a szuszt is. Tehát érdemes egy körmérettel nagyobb cicifixet is megpróbálni.

Emeld a karod!

Sokan ragaszkodnak egy adott melltartómérethez, pedig nem biztos, hogy mindig az a bizonyos 75B lesz a nyerő. Amikor egy új fehérneműt próbálsz, érdemes a karodat fel-le lóbálni: ha a melltartó elmozdul, akkor minden bizonnyal vagy túl kicsi, vagy túl nagy a méret.

Ugyanez egyébként igaz arra is, hogy a hátad közepén felcsúszik a pánt: ilyenkor nem arról van szó, hogy a kebleid túlsúlyosak, és ezért húzzák le a fehérneműt, hanem arról, hogy kicsi a méret.

Horpadások és ráncok

A horpadások és ráncok szintén arra utalnak, hogy a méret vagy a fazon nem megfelelő: vagy túlzottan is kitöltöd az adott kosarakat, vagy egyáltalán nem, és hidd el, ezt a ruha sem fogja eltakarni. Nem érdemes olyan darabot megvenni, ami már most eláll, vagy, amiből kibuggyansz: ha a jó körméretet és jó kosarat ötvözöd, akkor az a melltartó majdhogynem úgy áll majd, mintha te is Victoria egyik angyalkája lennél.

  • Megosztás:
hirdetés