A ruha nem teszi az embert, de azért egyáltalán nem mindegy, hogy mit viselünk. Sajnos itthon a divat még kevésbé az önkifejezés része, ha valaki egy merészebb szettben megy végig az utcán, akkor sok bíráló pillantást kaphat, mert nem állt be a sorba.

Pedig egy jó összeállítást nem szabad rejtegetni, hanem meg kell mutatni a világnak. Erre tökéletes a lookbook.nu oldal, ahova a regisztrált felhasználók feltölthetik a legjobban sikerült outfiteket. Az oldalon lehet szavazni, kommentelni, megvannak a top felhasználók, sőt, össze is gyűjthetők a kedvencek közé azok, akiknek általában tetszik az öltözködése. A képek művésziek, megkomponáltak, nem véletlen az előzetes moderáció a feltöltésnél. Minden képen egy összeállítás szerepelhet, maximum három képre bontva, és az egyiknek egész alakosnak kell lennie. A fotón megjelölhető a pontos márka, és a színvilágba is besorolható.

Én a magam részéről órákig el tudom nézegetni a különböző ruhákat, ha nem is teljes szetteket, de apró ötleteket szívesen veszek át az oldalról. Íme, egy kis ízelítő a kínálatból.

  • Megosztás:
hirdetés