Ha Kim Kardashian valamit elkezd hordani, abból biztos, hogy egy csapásra divat lesz. Újabban a frizurájával vonta magára a nagyérdemű figyelmét, amit, ahogy azt ettől az évtől már megszokhattuk, a ’90-es évek inspirált.

hirdetés

Kim Kardashian szexi, ’90-es évek inspirálta frizurával hódít

Kim, a legújabb, KKW Beauty Mattes Collection nevű kampányához fotózkodott, aminek sminktermékeit a ’90-es évek inspirálta. Ennek megfelelően a fotózáshoz készített smink és haj is ebben a szellemben született, így a barna színnek abszolút dominanciát adtak. Sötétbarna haját mézszőke-bézses melírral dobta fel Andrew Fitzsimons stylist, ami a szóban forgó éra egyik legnépszerűbb festési technikája volt különösen a modellek körében. Tény, hogy eszméletlen jól áll neki, és biztosan közte van az eddigi legjobb frizuráinak.

Kim sminkje is nagyon egyben van, a szemén és a száján is a barna és a téglás-rezes árnyalatok uralkodtak el a fotózáson, amivel szépen erősítette a hangulatot. A kollekció egyébként máris óriási sikert aratott, a termékek nagy része jelenleg is sold out. Tény, hogy valóban szép színeket kreált, úgyhogy aki imádja a ’90-es éveket, annak érdemes lehet lecsapni rá.

Kiemelt kép: Getty Images/Bruce Glikas.

  • Megosztás: