Kate Upton látványosan lefogyott, az elmúlt nyolc hónapban körülbelül 10 kilótól szabadult meg Ben Bruno sztáredző segítségével.

Az egykor plus size kategóriába tartozó modell és színésznő edzője az sikeres módszerről beszélt a Cosmopolitan.com interjújában.

A sikeres diéta kulcsa

Kate Upton karcsú alakját főként a helyes étkezésnek köszönheti, amelyhez mindössze néhány apró változtatást kellett eszközölnie a mindennapjaiban. Céljuk rövidtávon a fogyás, hosszútávon pedig az egészség és az álomsúly megtartása volt, ezért a sztár szénhidrátszegény, viszont fehérjében gazdag diétára állt át sok zöldséggel, sovány csirke- és pulykahússal. Elhagyta a cukrot, a feldolgozott élelmiszereket és a fehér lisztet is.

Az edzés is fontos

Bár a legtöbben a kardio gyakorlatokat ajánlják a fogyáshoz, Bruno szerint Kate esetében sokkal jobb eredményt értek el az erőnléti edzéssel, mert így nem csak karcsúbb, de tónusos és feszes is lett a teste. Az edző elárulta, hogy fontos még a folyamatos fejlődés is, hiszen a test egy idő után hozzászokik a terheléshez, ezért fokozatosan nehezíteni kell a gyakorlatokat.

  • Megosztás:
Címkék: