Szuper ötleteket adhat az új egészségmegőrző trend: a befőttesüvegbe kiporciózott, laktató salátákat tartalmazó ebéd praktikus, illetve bárhová elvihető.

Az új étkezési trendhez a befőttes üvegekben tárolt, előre elkészített, valamint a hűtőbe betárazott egészséges turmixok adták az ötletet. Manapság nem sok embernek jut ideje arra, hogy az ebédjével pepecseljen, ám az itt-ott sebtében elfogyasztott gyorsételek sem jelenthetnek megoldást, hiszen könnyen hízáshoz vezethet az időspórolás. A turmixok ugyebár sok egészséges összetevőt tartalmaznak, de nem igazán alkalmasak arra, hogy ide-oda hurcolja őket az ember.

Ezért a frappánsan gondolkodók kitalálták, hogy befőttes üvegekbe adagolva készítik elő az alapanyagokat. Így jött az egészséges mobil ebéd ötlete, mely egyszerűen, tíz-húsz perc alatt összedobható recepteken alapszik, és otthon tökéletesen összekészíthető egy üvegben. Több adagot érdemes előre kiporciózni a kész ételekből, így a munkahelyen úgyszintén tökéletesen betartható a diéta, legalábbis nehezebb elbotlani. Főként laktató, de diétás salátákról van szó, melyek energiát adnak, viszont minden szempontból egészségesek. Adunk pár tippet, hogy mi kerüljön a befőttes üvegekbe!

  • Megosztás:
hirdetés