A H&M-nél már jól bevett szokás, hogy olyan sztártervezőkkel dolgoznak együtt, akiknek munkái egyébként elérhetetlenek lennének a nagyközönség számára. Tervezett a cégnek már Sonia Rykiel, a Marni, Donatella Versace és a Lanvin is többek között. Idén őszre a Maison martin Margielával működnek együtt.

– A Maison Martin Margiela az elmúlt három évtized egyik legfontosabb és legbefolyásosabb divatháza. Nagy izgalommal tölt el ez a radikális együttműködés, mely világszerte elérhetővé teszi a különleges Maison Martin Margiela darabokat a divatrajongók számára. Ez az együttműködés egy nagyszerű, emlékezetes divatesemény lesz – mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.
– Nagy örömmel mutatjuk be a H&M számra készült darabokat, melyek látomásunk egy újfajta interpretációját adják. Divatunk demokráciája mindig is a kreativitásunk középpontjában állt, és a H&M-mel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy ezen az úton előbbre lépjünk. Olyan módon fogjuk összehozni a két divatház kontrasztos világát, mely mindenki számára meglepetés lesz.

Sajnos képeket még nem lehet látni a belga tervező és a svéd divatlánc együttműködéséről, de a novemberi premierig még biztosan kapunk róla hírt, addig is itt van három darab a nyári lookbookból és az elmúlt téli kollekcióból néhány ruha.

  • Megosztás:
hirdetés