A gyerekek hamar kinövik, és még hamarabb leharcolják ruháikat. Miért is kellene drága hacukákban járatni őket? Ez a találékony anyuka az újrahasznosítás mestere!

Stephanie Miller ránézésre egy átlagos anyuka, ám amit tud, az nem mindennapi találékonyságra vall: egyszerűen mesteri szinten űzi az újrahasznosítást. Többgyermekes anyukaként hamar rájött, hogy felesleges drága ruhákat vásárolni az emberpalántáknak, amikor sokkal kevesebből is szépen fel lehet öltöztetni őket.

Művészeti tanárként nincs híján a kreativitásnak, így aztán sohasem szűkölködött ötletekben. Varrótudományát a Youtubra feltöltött videókból szedte össze, és szabni is teljesen autodidakta módon tanult meg éjszakánként, amikor a családja már békésen aludt. Az ötlet akkor jött, mikor a férje kiselejtezett szekrényéből egy halom ruhát, és Stephanie sajnálta kidobni a kupacot, különösen azt a pólót, amit egykor még tőle kapott, csak azóta összement a sok mosástól.

Így aztán leült újonnan kapott varrógépe elé, és hamarosan tündéri kis gyerekruhácskák születtek a keze nyomán. Lányai nagyon szeretik új ruháikat, és jobban is vigyáznak rájuk, hiszen sokkal különlegesebbek számukra, mint a boltból vásárolt holmik. Manapság olyan gyakran varr a kreatív anyuka, hogy már a szomszédok, barátok, ismerősök is hozzá viszik kiselejtezett ruháikat, régi textildarabjaikat.

  • Megosztás:
hirdetés