Tom Lenk elképesztően vicces fotókkal szórakoztatja rajongóit az Instán. Nem csupán leutánozza a sztárok sminkjét és beállásait, hanem újraalkotja bődületes ruháikat, méghozzá limlomokból.

Ha akadnak olyanok, akik filmes munkássága kapcsán eddig még nem igazán jegyezték meg Tom Lenk nevét, vicces paródiafotói láttán ez bizonyára változni fog. A 41 éves, sármos színész arra használja Instagram-fiókját, hogy elszórakoztassa rajongóit a hírességek olykor kacifántos és megdöbbentő ruhakölteményeivel, melyeket suttyomban, saját otthonában, a ház körül talált kacatokból és háztartási dolgokból kreál újra. Ez ugyebár kimeríti az újrahasznosítás fogalmát, úgyhogy már önmagában is dicséretes, de több okból is érdemes volt belevágnia ebbe a projektbe.

Egyrészt sokan szembesülhetnek azzal, hogy felesleges annyi pénzt kidobniuk egy méregdrága, divatos öltözékért, amikor az rövid idő alatt legyártható filléres kellékekből, másrészt pedig, a kész jelmezzel még mosolyból is többet lehet bezsebelni. A színész humora és kreativitása zseniális, bár az általa kifigurázott szakmabeliek nyilván ezt kevésbé díjazzák.

Tilda Swinton öltözékét szemeteszsákok és papírtányérok segítségével alkotta újra, a szemüveg elkészítéséhez pedig szűrőket használt.

Sarah Paulson ezüstszínű, Carolina Herrera-ruháját alufóliából készítette el a vicces kedvű színész.

Jessica Biel Ralph & Russo-estélyijének mását függönyből, terítőből és alufóliából dobta össze.

Az űrdressz nagyon tiptop lett.

Az Oscar De La Renta nyomdokaiba lépve, kollázstechnikával készült az eredeti estélyi ruha másolata is, csak itt-ott az alapanyag nem ugyanaz. Például, egy zacskó chips is felkerült a textilre.

Cate Blanchett Givenchy-blúzát egészen drámai hatáselemekkel utánozta le a jópofa színész: ha jobban megnézzük a részleteket, csak akkor tűnik szembe, hogy a fekete fodrokat denevérfigurákkal helyettesítette.

Céline Dion öltözéke már többször megihlette Tom Lenket, aki szó szerint otthoni kacatokból rakta össze az énekesnő Gucci-ruháját.

Sarah Jessica Parker majdnem kiköpött mása, csak a színésznőnek nem tésztából van a haja.

A kifutók világából is gyakran merít inspirációt az újrahasznosítást már művészi szinten űző színész. A Balenciaga kabátját ő így értelmezte újra papírtáskákból.

Céline Dion ruhatárából többször is szívesen csemegézget. Érdemes megfigyelni az apró részleteket: a búvárszemüvegből kreált napszemüveget, a válltöméssé avanzsált védőmaszkokat, valamint a hungarocell, az asztalterítő, a ruhazsák és a lepedő felbukkanását a tökéletes összképben.

  • Megosztás:
hirdetés