A Victoria’s Secret csodaszép angyaláról a szokásosnál is dögösebb képek készültek. Elizabeth Taylor szépségét és stílusát idézte meg a modell.

Lily Aldridge az egyik legszexisebb fehérneműmodell, akiről már nem egyszer készültek vérforraló fotók, különböző reklámkampányok céljából.

A 32 éves manökennek nincsenek rossz pillanatai, valahogy fixen hozza a bombázó szerepét, pedig a magánéletében a bájos visszafogottságáról híres. Amikor épp nem a csillogó kifutókon vonul végig, és nem a kamerák kereszttüzében pózol, Lily Aldridge gondos családanya, aki fegyelmezett napirend szerint él.

Ám ahhoz is megvan az adottsága, hogy egy szempillantás alatt kibújjon a megszokott bőréből, és a végzet asszonyává alakuljon át. Megtiszteltetésnek érezte, amikor egy brit nemzetközi, gazdasággal és pénzügyekkel foglalkozó napilap, a Financial Times arra kérte fel, hogy egy különleges fotósorozat kedvéért élje bele magát Elizabeth Taylor szerepébe.

A képeket a színésznő stílusa és ékszerimádata ihlette, és, bár nem az volt a cél, hogy a megtévesztésig lemásolják Elizabeth Taylor megjelenését, Lily Aldridge tökéletesen hozta a szépségikon díva szerepét.

  • Megosztás:
hirdetés