Imádjuk Dita von Teese stílusát, mindig elegáns és nagyon nőies. Mások is így vannak ezzel, hiszen rengeteg márkának tervezett már, legutóbb az Artdecoval dolgozott együtt, de fehérneműmárkával is kokettált már. Most azonban saját ruháit kezdte el forgalmazni a burlesque királynő.

A stílus fontos

Az amerikai táncosnő nagyon sokat foglalkozik a külsejével, és ezt be is vallja. Mint mondja rengeteg energiát fektet a megjelenésébe, legyen szó edzésről, étkezésről vagy öltözködésről.

Új ruháit mintha magának tervezte volna, hiszen a legtöbbször vintage jellegű darabokban jelenik meg, és az ötletet is innen kapta.

Dita von Teese elmondta, hogy akkor jutott eszébe a ruhatervezés, amikor kedvenc vintage boltjában nézelődött, és egy híres tervező fényképezte a ruhákat, valószínleg következő kollekciójához, és úgy volt vele, hogy ezt ő is meg tudja csinálni. Ez az öt ruha valószínűleg csak ízelítő.

A kabátot az öltözék különösen fontos részének tartja, és elszomorítja, hogy Amerikában erre a ruhadarabra nem fordítanak kellő figyelmet, nem tekintik az outfit részének.

A táncosnő Tilda Swinton stílusát kedveli, bár nagyon eltér a sajátjától, illetve Diane Kruegert említette még meg, mint kedvenc stílusikont. Saját magán és a német színésznőn kívül ugyanis nem ismer mást, aki stylist nélkül éli az álomgyárban a mindennapjait.

  • Megosztás:
hirdetés