Dita Von Teese egy jelenség, és ezt szívesen ki is használják a különböző cégek, akiknek persze nem ingyen promotál a művésznő. A vintage-őrült sztriptíztáncosnő stílusa tökéletes, mindig elegánsan jelenik meg – a munkáját kivéve -, valamint haja és sminkje is mintha az ötvenes években készült volna.

Kekszes dobozba öltözött

Dolgozik a Cointreau-nek, az Art Decónak, fehérneműt tervez, és most kekszeket reklámoz. És mindezt hogy is tehetné másképp, mint csábosan, a kifutón. 

Az ötlet nem új, de így még nem használták. A művésznő és kolleginája ugyanis kekszes dobozokba öltözött, és meg kell, hogy mondjuk, nem is sikerült rosszul a ruha. Amiért azonban mégsem egészen jópofa a dolog, az az, hogy az ilyen ruhákat környezetvédelmi megmozdulásokon szokták bemutatni, éppen azért, hogy felhívják a figyelmet arra, mennyi felesleges csomagolóanyagot használunk.

Így, bár szeretjük Dita Von Teese-t, most nem kap tőlünk jó pontot, mert nem a kekszfogyasztásra és a vásárlásra kellene ösztönöznie az embereket, hanem  például a sütésre, ami jóval kevesebb szeméttel jár.

  • Megosztás:
hirdetés