Legalább egy pár fekete bokacsizma valószínűleg mindenkinél akad otthon. Ha régóta nem viselted már, ezzel az ötlettel kicsit felturbózhatod a külsejét.

Szinte minden szekrény rejt magában valahol egy pár fekete bokacsizmát. Egyeseknél többet is, hiszen egy efféle sötét lábbeli praktikus, mert mindenhez passzol, a nadrágkosztümtől kezdve a szakadt farmerig. Ha kissé már ráuntál egykori kedvencedre, és sokkal ütősebb darabra vágysz, néhány apró, egyszerű kiegészítővel új stílusba öltöztetheted az egyhangú csizmádat.

Vásárolj spéci ragasztót, mely bőr-, textil-, műanyag- és fémfelületet is megragaszt. Szükséged lesz még hurkapálcára és aprócska csillagdíszekre. A fapálcával vegyél fel egy kis ragasztót, pöttyentsd oda a bokacsizma sarkára, majd nyomj rá egy csillagot. Így haladj végig az anyagon, amíg el nem éred a kívánt eredményt. Mielőtt belekezdenél, gondold át alaposan, hogy valóban ki akarod-e díszíteni a lábbelidet, mert a ragasztó utólag nem jön le róla, és biztos, hogy nem tudsz úgy megszabadulni a csillagoktól, hogy ne okozz kárt a csizma anyagborításában.

  • Megosztás:
hirdetés