Ava Max stílusa egy az egyben hozza Lady Gaga extravagáns megjelenését. A fiatal énekesnő minden bizonnyal Gaga feltűnő szettjeiből inspirálódik, a legtöbb fotón megtévesztő a hasonlóság. Nem csak a szettek, a frizura és a smink éppúgy stimmel.

hirdetés

Ava Max neve az elmúlt pár évben vált ismertté, a fiatal énekesnő szó szerint berobbant a slágerlistákra. Fantasztikus hangját ezer közül is fel lehet ismerni, ám megjelenése már korántsem ennyire egyedi. Az énekesnő stílusa hihetetlenül hasonlít Lady Gaga extravagáns, különleges külsejére.

 

Ava Max stílusa legalább annyira extravagáns, mint Lady Gaga megjelenése

A zenei stílusa is sokban hajaz Lady Gaga elektronikus, pop irányvonalához, ám a külsőségeket tekintve könnyen felfedezhető, hogy Ava Max igencsak sokat merített a népszerű énekesnő megjelenéséből. Egészen az apró részletekig számos hasonlóság fedezhető fel, kezdve a platformos cipőktől az egyedi, fémes hatású díszítőelemeken át egészen a vibráló árnyalatokig.

 

Manapság Lady Gaga egy fokkal visszafogottabban öltözködik. A vörös szőnyeges megjelenései nem polgárpukkasztó szettjei miatt válnak felejthetetlenné, hanem a nőies, kifinomult ruháival okoz emlékezetes divatpillanatokat. Ám korábban feltűnő, harsány összeállításaival hívta fel magára a figyelmet, számos olyan kreációt viselt, amit azóta sem tudott értelmezni a divatvilág.

Ava Max minden bizonnyal rengeteg ötletet merít Gaga korábbi szettjeiből. Nem csak a vörös szőnyegen, a szimpla hétköznapokon éppúgy felhúzza a vagány, feltűnő darabokat. A platformos cipő, a különleges kivágások, a fémhatású, csillogó, sokszor futurisztikus részletek teszik különlegessé a megjelenését.

 

Ezeket az elemeket Lady Gaga jelmezeiben és szettjeiben csakugyan felfedezhetjük.

 

Nem csupán az öltözködése, a frizurája és a sminkje is sokban hasonlít Lady Gagáéra. A hosszú, szőke hajzuhatag nem csak Ava Max sajátossága, sokáig Gaga is ilyen hajviselettel rohangált. A fiatal énekesnő most vörösre festette a tincseit, ám a színes, feltűnő tónusok példaképétől sem állnak távol. Lady Gaga jóformán mindenféle frizurával látható volt már, ebbe pedig a tüzes vörös árnyalat csakugyan beletartozik.

 

Lady Gaga számos smink nélküli fotót posztol magáról, ám a vörös szőnyeges eseményeken rendkívül figyel a sminkjére. A cicaszem és a színes szemhéjpúder irtó jól áll neki, Ava Max pedig ebből is előszeretettel merít ihletet. A szemfesték árnyalata minden alkalommal passzol az adott szetthez, a vörös rúzsért pedig mindketten odáig vannak.

 

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images for iHeartMedia/Getty Images.

Kép a cikkben: Taylor Hill/FilmMagic/Jerritt Clark/WireImage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés