Keira Knightley imádhatja a szép ruhákat, nem véletlenül szerepel sok kosztümös filmben. Eljátszotta már az első divatikont, Georgiana Spencert, de kirándult Jane Austen korába és a harmincas évekbe is. Most Anna Kareninát kelti életre, és ez megihlette a Vogue-ot is, októberi címlapjukon és egy fotósorozatban is helyet kapott.

Fotók a Vogue-ból

A képeket Mario Testino fotózta, modern ruhákban és gyönyörű kosztümökben tündököl a színésznő, aki egyre nagyobb szakmai elismerésnek örvend, a Veszélyes vágy című filmben például mert csúnya lenni, amit nem minden fiatal színésznő enged meg magának.

Klasszikus és modern kosztümök

Keira Knightley most egyébként egy kis szünetet akar tartani, mert úgy érzi, nincs élete a filmezésen túl, és ebben lehet is valami, hiszen még csak 27 éves, de már rengeteg nagy filmben szerepelt.

A tragikus orosz hősnő szerepére talán egy picit fiatal is, de biztos, hogy a gyönyörű ruhák remekül mutatnak karcsú alakján. A filmben férjét Jude Law játssza, Vronszkijt pedig a még fiatalabb Aaron Taylor-Johnson. Kiváncsian várjuk, vajon sikerül-e nekik a világirodalom egyik legismertebb szerelmi történetéhez felnőni, de, ha másért nem, a kosztümökért biztos érdemes lesz megnézni a filmet.

  • Megosztás:
hirdetés