Minden médium vezető hírként kezelte a tényt, miszerint Angelina Jolie megelőző maszektómiát végeztetett, magyarán megvált a melleitől, hogy csökkentse a mellrák kialakulásának kockázatát. A színésznő a múlt héten lépett először nyilvánosság elé a hír kirobbanása óta, és láthatóan jól van.

Angelina a premieren

A színésznő férje filmbemutatóján jelent meg először egy Yves Saint Laurent-ruhában, mely valószínűleg mellbetéttel készült, a ráncolt szabás pedig optikailag növelte a látványt.

Szintén Yves Saint Laurent-kosztümöt húzott egy másik bemutatóra, a férfias, szigorú darab sem szorította azonban háttérbe Angelina Jolie nőiességét. A korrekciós műtét valószínűleg még nem történt meg, de a színésznő így is nagyon boldognak tűnik férje oldalán.

A feketét fehérre és aranyra cserélte Berlinben, ahol egy pánt nélküli, de magas állású ruhában lépett a fotósok elé. A színésznő jó példa arra, hogy öltözködéssel el lehet rejteni a testi egyenetlenségeket, és biztos, hogy rengeteg nőt inspirál arra, hogy ne bújjanak el a világ elől egy ilyen műtét után, hanem, ha ettől jobban érzik magukat, csaljanak picit.

  • Megosztás: