Ha divatról van szó, a francia nők nem esnek túlzásokba, így sokkal inkább kifinomult stílusérzékükről, semmint trendkalandor extremitásukról híresek. Az egyszerű, letisztult fazonokat csalhatatlan ízléssel tudják összeválogatni úgy, hogy az öltözékük sohasem tűnik unalmasnak vagy maradinak. Persze nyilván közöttük is akad ilyen-olyan, de, ha a nagy átlagot nézzük, van ebben valami igazság.

Ami még meglepőbb, hogy mindig előre megjósolják a divatfrissüléseket, mint a meteorológusok a várható időjárást. Így, ha azt szeretné tudni az ember, hogy mit viselünk majd idén ősszel, érdemes rátévedni egy street fashion blogra, majd megnézni, hogy mit hordtak tavaly a franciák, amikor bereccsentett náluk a hideg.

Azt, mondjuk, nem hiszem, hogy látnoki képességekkel rendelkeznek, és nem is a párizsi divatheteknek köszönhetik a lépéselőnyüket, hiszen a 2012-es őszi divatot csak idén tavasszal mutatták be. Szerintem a titok kulcsa a minimál, letisztult stílusukban rejlik, mely mindig, minden évben aktuális. Íme, tíz dolog, mellyel előrevetítették az idei őszi trendeket!

  • Megosztás:
hirdetés