Nemrég még én is azok közé tartoztam, akik nem is sejtették, hogy a Zara illatszert is forgalmaz, és amikor tudomást szereztem erről, még akkor is úgy gondoltam, hogy – a ruhák árából kiindulva – a parfümöket valószínűleg nem az én pénztárcámra tervezték.

Szerencsére kiderült, hogy tévedtem: a választék nagy, az ár pedig egységes, a 100 ml-es kiszerelés 2995 forintba kerül, ami abszolút nem tartozik a drága kategóriába.

Hosszas válogatás után végül a Zara Woman kollekció Floral elnevezésű Eau de Toilette-jére esett a választásom, ami egy citrusos, virágos illat, ízléses, halványlila csomagolásban. Mindig is EDT-t használtam, mert ez nemcsak olcsóbb, mint a parfüm, de kevésbé tömény is, így elkerülhető, hogy fojtogató aromacsíkot húzzon maga után az ember. Ennek persze hátránya is van, az illat jellemzően hamar, nagyjából egy óra után eltűnik, és utánpótlásra van szükség.

Tapasztalataim szerint azonban a Zara Floralnál ez nem így van, egyetlen fújás simán kitart három-négy órán át, sőt, előfordult, hogy a nyakam környékén halványan még zuhanyozás után is érezni lehetett az illatot. A szokásos helyeken használom: csukló, könyökhajlat,nyak, fültő és térdhajlat, így teljesen beleng a kellemes parfümillat.

Mivel nem kell belőle sok, valószínűleg sokáig kitart majd a 100 ml-es kiszerelés, és ha elfogy, újra venni fogok – ezúttal talán majd kipróbálok egy másfajta illatot is. A parfüm a Zara-üzletekben kapható, kisebb kiszerelésben 1995 forintért is megvásárolható.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés