A szemkörnyékápolás fontos, de bevallom nem mindig tartom be a javaslatokat, például pakolásból jut bőven a szemkörnyékemre is, és eddig nem tiltakozott ellene a bőröm, azt azonban mindig betartottam, hogy külön krém kell ide.

Már többfélét kipróbáltam, egyszerű zselétől a komolyabb krémekig. Az utóbbi időkben inkább a krémeket részesítettem előnyben, fontos, hogy elég zsíros legyen, és ne száradjon ki a bőröm ezen a részen sem. Mivel elmúltam 30, úgy éreztem, hogy már nem csak szemkörnyékápolóra, hanem ránctalanító hatásra is szükségem van.

Négy hatás?

Így jutottam el a Vichy új Liftactiv szemránckrémjéhez, amit örömmel próbáltam ki. A leírásban négy hatást emlegetnek, szarkalábak, karikák, puffadtság ellenit, valamint azt, hogy jó a szemhéjakra is. Ez utóbbit nem nagyon értettem, hogy miért különleges hatás, de ártani nem árthat.

Három hete használom nagyon lelkiismeretesen, és meg vagyok vele elégedve. Kellemesen zsíros krém, melyet könnyű belesimítani a bőrbe, utána nem húzódik és sminkelni lehet rá bátran. Nincs benne illatanyag és színezék, nem irritálja a szemet, ami sajnos nem mondható el minden hasonszőrű termékről.

Ennyi idő után a szarkalában kevésbé látszódnak, a puffadás elleni hatásról nem tudok beszámolni, mert ilyen problémám sosem volt, a karikákat viszont szerintem nem tünteti el teljesen, bár lehet, hogy több időt kellene alvással töltenem, mert így a krém se tud segíteni.

  • Megosztás:
hirdetés