A manikűr hozzátartozik a kézápoláshoz, hiszen a szépen lakkozott, formás körmök rengeteget dobnak a megjelenésen, a különféle trendeknek köszönhetően pedig, szinte teljesen egyenrangúak lettek a kiegészítőkkel. Az egyszerű körömfestést felváltotta a kreatív dizájn, mely számtalan lehetőséget nyitott meg a szárnyaló képzelet előtt.

A körömdíszítési technikák folyamatos bővülésének és fejlődésének révén, nemcsak a szép és ápolt, hanem az egyedi körmök eléréséhez is elképesztően változatos eszköztár áll a rendelkezésünkre, de valljuk be őszintén, hogy nem mindenkinek áll birtokában a kézügyesség és a hosszas pepecselésre szánható idő, márpedig ebben a műfajban ez a két dolog jelenti a hatalmat. Sokan vannak, akiken az egyszerű körömlakkozás is kifog, mert legyen bármilyen gyorsan száradó csodakence, tapasztalatból tudom, hogy mindig bele lehet nyúlni valahogy, ha a kapkodás az úr, és persze, egyeseknél a precíz eredmény sem marad meg sokáig.

Ha magadra ismersz ebben a problémában, bizonyára már gondolkodtál a műkörmökön vagy a gél lakk használatán, de egyszerűbb, olcsóbb megoldást is választhatsz, ha különleges körömmintákra, vagy divatos dizájnra vágysz. Az apró, körömdíszítő applikációk után, már a teljes körömfelületet lefedő, lakkhatású körömmatricák is megjelentek, illetve a körmökre ráhúzható instant lakkok, melyekkel nem kell sokat bíbelődni. Bár még nem minden lakkforgalmazó márka gyártja, máris rengeteg szín és mintaváltozat közül lehet válogatni. Összeszedtük a legtrendibb változatokat, melyek kiállták a köröm-blogok próbáit, és webshopokban is kaphatóak.

  • Megosztás:
hirdetés