A tavasz beköszöntével az ember ímmel-ámmal lát neki a fogyókúrának, de, ahogy közeledik a június és vele a bikinis időszak, az ember úgy érzi, hogy még egy dekát sem fogyott, a centikről nem is beszélve, és olyan megoldás után kutat, ami gyors és látványos.

Természetesen a legegyszerűbb egy jó kis diéta és heti háromszori edzés, de sajnos nagyon könnyű megbeszélni magunkkal, hogy majd hétfőn kezdjük. A különböző zsírbontó kezelések éppen a lustákat célozzák meg, mondván, hogy mozgás és diéta nélkül fogyhatunk, kezelésenként akár centiket. Annak jártunk utána, hogy ez működik-e.

A profik visszafogottabbak

Számos oldalt megnéztem, kozmetikai szalonokét, kuponos oldalakat, és a legtöbb helyen olyan túlzó eredményeket ígértek, hogy inkább a megszokott Harangvölgyi Szalon felé vettem az irányt. Itt aztán el is mondták, hogy senki ne várjon két centis combkörfogat-csökkenést egy kezelés után, hiszen nem indul be ilyen gyorsan a folyamat. A szalonban a Guinot Technispa gépét használják, ami egyszerre stimulálja a bőrt mikroárammal, ultrahangos hatóanyag-bevitelt biztosít, és vákuumoz egyszerre. Tíz alkalmat javasolnak az eredmény érdekében.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy kis gépet húzkodnak fel-alá az ember combján és hasán, amit előtte fogyasztó zselével kentek be. Bevallom őszintén, hogy egyáltalán nem kellemes, senki ne számítson relaxálásra, de a kezelés közben azzal nyugtatom magam, hogy minél jobban fáj, annál hatásosabb. A kezelést végző Hajni elmondja, hogy az első alkalmak mindig kellemetlenebbek, és így is van, a negyediknél már nem fáj, így vígan beszélgethetek a kozmetikussal, ahelyett, hogy a kezelőágyat markolászom. A vákuumozást ki lehet egészíteni tekercseléssel, ami még inkább segíti a zsírégetést.

Az első alkalom után persze nézegetem magam, és az elvesztett centiket, de Harangvölgyi Anna, a szalon vezetője elmondja, hogy ilyen gyorsan nem indul be a zsírbontó folyamat. A kezelés hatására a zsírsejtek felszabadulnak, visszajutnak a véráramba, majd az anyagcserével távoznak. Ezért is kell inni minimum két és fél liter vizet naponta. Diéta és mozgás nem szükséges, de természetesen ezzel fokozható a kezelés hatása, illetve megerősíti egymást a kettő. És a sorozat lezárása után is érdemes odafigyelni, különben kidobott pénz az ablakon.

És a hatás?

Nálam fél testes kezelést végeztek, ami a combot, hasat és feneket jelenti. Vicces, de egyik pillanatról a másikra következett be változás, a negyedik alkalom után, a combom oldalt láthatóan vékonyabb lett, ahogyan a hasam is laposabb. Szép lassan, kezelésről kezelésre folytatódott a fogyás, amit én nem támogattam semmivel, mert kíváncsi voltam, hogy működik-e. A tíz kezelés végére, melybe három tekercselést is beszúrtunk, 4-4 és fél centi ment le a combjaimból, illetve három a derekamból. A bőröm feszesebb lett, a narancsbőr csökkenésének mértékét nem tudom megítélni, de a göröngyök sokkal kevésbé feltűnőek. Mivel nem vagyok túlsúlyos, csak lusta, én ezel tökéletesen elégedett voltam, de, ahogy mondták, ahol több a lebontani való zsír, ott látványosabb a fogyás.

A fél testes kezelés alkalmanként 8 ezer forint, és azt mondom, érdemes kifizetni egy megbízható szalonnak ezt az összeget, kuponozás és hasonlók helyett, legalábbis annak, aki eredményt szeretne.

  • Megosztás:
hirdetés