Bár a szivárványszínű haj most nagyon divatos, ha ilyet kérsz egy fodrászszalonban, valószínűleg nem arra számítasz, hogy leborítják a fejedet mindenféle színű festékkel.

Ami a hajszíndivatot illeti, egyre merészebb tónuskombinációk kerülnek fel a palettára, ám ezekkel kapcsolatban többnyire azt lehet hallani, hogy alaposan átgondolt festési technikákkal készülnek, mint amilyen az ombre, a sombre, a balayage vagy a highlights.

A különféle hajfestési módok lényege, hogy az alapszínt világosabb és sötétebb rokonárnyalatok fényjátékával dobja fel a fodrász, vagy egyszerűen csak szivárványos színsávokat készít, eltérő koloritokból. Nagyjából most mindent megengednek a trendek, de valószínűleg nagyon meglepődnénk, ha a fodrászszékben kellemesen hátradőlve, hirtelen a fejünkre borítanának egy bödönnyi festéket.

Pedig ez a fodrász pontosan ezt tette, mások pedig nem győzik imádni érte az Instagramon. Tulajdonképpen eddig csak egy bátor hajmodellre várt, aki hajlandó volt ennek az önkifejező, absztrakt festési módnak alávetni a frizuráját.

Taylor Rae, az úgynevezett drip hair color, vagyis csöpögtető hajszínező eljárás kitalálója fogott egy tubus élénk színű festéket, és szó szerint ráöntötte a világosszőke tincsekre. Azután egy réteg fólialapot helyezett a vendége fejére, és csak úgy érzésből, megint fröcskölni, csöpögtetni kezdte a színezőanyagot. Mindenki nagy meglepetésére a végeredmény felülmúlta azt, amit a legtöbben vártak ettől a festési technikától. Te be mernéd vállalni?

  • Megosztás:
hirdetés