A szemöldök az arc talán legmeghatározóbb része, hiszen karaktert ad a szemeknek, és megrajzolja az egész küllemet. Érdemes tehát kellő figyelmet fordítani arra, hogy mindig megfelelően szedett, szépen ívelő szemöldökkel lépj utcára, ez ugyanis még smink nélkül is nagyot dobhat a megjelenéseden.

Persze előfordulhat, hogy túlszedted a szálakat vagy egyszerűen csak úgy érzed, más formára vágysz: ebben az esetben gyorsítsd fel a szemöldök növekedését ricinusolajjal!

Szemöldökdúsítás

A ricinusolaj köztudottan szőrnövekedés-serkentő, szokták ajánlani a szempillák, illetve a haj hosszabbítására, de ugyanígy használható a szemöldökön is. Nincs más teendőd, csak rácsepegtetni egy keveset egy fültisztító pálcikára, majd áthúzni vele a szemöldökszálakat, valamint a környező területet legalább két-három héten keresztül mindennap. Ennyi idő ugyanis kell ahhoz, hogy látványos eredményt hozzon az olaj.

Ha a szálak kinőttek, akkor jöhet a formázás, gyantával vagy csipesszel, a lényeg, hogy ezúttal alapos átgondolás után alakítsd csak ki az ívet. A legjobb, ha szakemberre bízod, és pontos mintát viszel neki arról, milyen karakterű szemöldökre vágysz.

  • Megosztás:
hirdetés