Nem tudom, ki hogy van vele, de télen sokkal nagyobb az igényem a különböző kényeztető kezelésekre és egyéb finomságokra. Valahogy ilyenkor könnyebb meggyőzni magamat arról, hogy megérdemlem ebben a ronda időben az adott kezelést, szaunázást, kozmetikumot.

Télen egy day spában eltöltött szombat délután tökéletes depresszió, rosszkedv és nyűgösködés ellen. A budapesti fürdőfőváros szerencsére sok olyan, igényes helyet tud felmutatni, ahol semmi nem zavarja a kikapcsolódást. A Magnolia Day Spában kötöttem össze a kellemest a hasznossal, vagyis egy arckezelést választottam.

A bőrömmel szerencsére nincs túl sok gond, de télen szeretem zsírosabb krémmel ápolni, és ennek megfelelően olyan arckezelést választani, melyben a gazdag, tápláló összetevők jelen vannak.

Kényeztető kezelés

A tiaré virág kivonatát használja az olasz Gerard’s cég a télen nagyon is ajánlott kezelésükhöz. A tiaré virágból úgynevezett enfleurage technikával vonják ki az illóolajokat. Aki látta a Parfüm című filmet, annak ismerős lehet a technika.

A kezelés arctisztítással és enyhe peelinggel kezdődik. Amíg hat a hámlasztó, kézmasszázs jár, ami nagyon kellemes, főleg, ha valaki sokat püföli a billentyűzetet. A kezelés maga egy lazító, mélyreható arcmasszázs, profi masszőrtől, aki a meleg olajat mélyen a bőrbe juttatja, természetesen nem kifelejtve a nyakat és a dekoltázst sem. A kezelés problémamentes bőrre ajánlott, finoman ránctalanít.

És egy kis pihenés

A Magnolia Day Spában a kezelés után – és természetesen előtte is – mindenképpen érdemes időt szentelni a wellness-résznek, ahol szaunák, egy nagy jakuzzi, pihenőfotelek és ágyak várnak.

Ha kezelésre mész, akkor természetesen ingyen használhatod a spa részleget. A Gerard’s Monoi di Tiaré arckezelés 45 perc, és 8900 forintba kerül. Ha hozzávesszük a relaxáló szolgáltatásokat, akkor bőven megéri.

  • Megosztás:
hirdetés