Nyáron sokan küzdenek a pattanásos, mitesszeres dekoltázs problémájával, ami általában az izzadás miatt lép fel.

Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor a melegben emiatt nem tud az ember felvenni egy kivágott felsőt – nézd meg, hogyan varázsolhatod újra simává a bőrödet a mellkasodon!

Gyors segítség

Radírozd át a mellkasod egy gyengéd bőrradírral, öblítsd le, majd tisztítsd meg a dekoltázsodat kamillás főzetbe vagy gyenge alkoholtartalmú tonikba mártott vattával. Alkalmazhatod azt a bőrradírt és tonikot is, amit az arcodra használsz.

Kend be a pattanásokat egyenként egy kis fogkrémmel úgy, mintha pakolást tennél rájuk. Hagyd, hogy a paszta teljesen megszáradjon, majd langyos vízzel öblítsd le. Töröld szárazra a bőrt, és viselj minél többször kivágott vagy lenge, szellős, nem műszálas anyagból készült felsőt! Reggel és este is ismételheted a műveletet, amíg nem javul a helyzet.

A bőrradíros, tonikos tisztítást hetente többször vagy akár naponta is elvégezheted, akár megelőzésképpen is.

Uborkás pakolás

Ha nem akarsz fogkrémet kenni a pattanásokra, egy szárító hatású házi pakolással is kiválthatod. Reszelj le egy kevés uborkát, adj hozzá pár csepp friss paradicsomlevet, és vidd fel a pattanásos területre. Hagyd hatni 15-20 percig, majd alaposan mosd le, és töröld szárazra a bőrt!

  • Megosztás:
hirdetés