A körömdíszítés mára szinte művészi magasságokba emelkedett, és nincs olyan minta, amről ne találhatnánk egy tutorial videót a neten. A galaxis körmök még csak most kezdenek divatba jönni, és szerencsére elég könnyen elkészíthetőek, igaz, több lakkra is szükséged lesz.

Tejút a körmödön

A galaktikus körmök izgalamasak, ráadásul számtalan változatban elkészíthetőek, lehet pasztell vagy kékes, de, aki a drámaibb színeket szereti, nyugodtan kezdheti fekete alappal, a látvány valószínűleg ez esetben lesz a legközelebb a valósághoz. Az alaptechnika mindegyiknél ugyanaz, a díszítés viszont már opcionális. Mivel több réteg lakkről és legalább egy fedőlakkréteről van szó, akkor érdemes belevágni, ha van idő megvárni a száradást.

Szükséged lesz egy alapszínre: ez fekete, csillámos kék vagy pasztellrózsaszín, kedvtől és ízléstől függően. A többi lakk – legalább két szín, de jobb a három – alkotja majd a messzi csillagfelhőket. Ezenkívül szükség lehet még fehér vagy csillámos lakkra is. Illetve a felvitelhez sminkszivacsra.

Vidd fel az alapszínt, és hagyd megszáradni, majd a sminkszivacs egy kis részére vigyél fel lakkot az ecsettel, és nyomdázz a körömre. Ne összevissza – bár az eredmény kaotikus lesz, jó, ha van egy koncepció. Ha kész, jöhet a következő szín. Ha ezeket jól eldolgoztad, akkor a tetejükre fess fehér pontokat vagy csillagokat, és megfejelheted az egészet egy csillámos fedőlakkal. Ebben a cikkben két videót is találsz, ahol megnézheted az elkészítés menetét.

  • Megosztás:
hirdetés