Az OPI-körömlakkok hazai forgalmazásának rengeteg körömmániás örült, nem véletlenül, hiszen nemcsak egyszerű lakkokat forgalmaznak. Most például Mariah Carey-vel hirdetik új, liquid sand, vagyis folyékony homok kollekciójukat.

Matt körmök négy színben

Már megszokhattuk, hogy a gyártók nem érik be az egyszerű, színes lakkokkal, mindenféle érdekességgel bombázzák a vásárlókat, például bársony manikűrrel vagy kaviárkörmökkel.

A matt lakkok egy új generációja az OPI-nál a folyékony homok névre hallgat, máshol beton manikűrként láttuk, angolul concrete-ként keresd. A lakk lényege, hogy nemcsak matt, hanem úgy néz ki, mintha felborzolták volna a felületét, mintha homokfúvott lenne. Elsőre furán hangzik, így, amikor az OPI megörvendeztetett minket egy minikollekcióval, örömmel próbáltuk ki.

Jól néz ki, de fura érzés

Négy színben érkezett a limitált kollekció, melyből a színpadi színeket kaptuk, melyek mind egy Mariah Carey-szám címét viselik. Lila, kék, piros és fekete lakkok csillámokkal.

A Stay the night névre hallgatót próbáltam ki, ami fekete vagy sötétszürke piros csillámokkal. Az első réteg felkenve olyan, mint az olvasztott negró, sötét, de áttetsző szürke, megszáradva nem túl látványos. Bár két réteget javasolnak, szerintem három után néz ki úgy, ahogy szánhatták. A második, harmadik réteg felvitele nem olyan egyszerű, mert az ecset nem csúszik az egyenetlen felületen, és a mini kiszerelés sem segít a dolgon, a kupak, amit fogok, és az ecset is pici, de azért persze, megoldható. Plusz nem igényel precíziós munkát. Gyorsan megszárad, és a lakk jellegéből fakadóan nem látszik meg rajta, ha egy picit belenyúlunk. Két rétegben szürke, háromban viszont vagány fekete.

Ránézésre fura, de második napra már megszoktam a látványt, a lakkot megérinteni viszont még mindig hidegrázós. Érzésre ugyanis olyan, mintha körömreszelővel mentünk volna végig rajta, különösen kellemetlen, ha ruhához ér hozzá, ami, lássuk be, elég gyakran előfordul.

A lakk tartósnak mondható, bár az első mosogatástesztnél lepattogzott egy kis darab, a körmöt visszavágva nem látszik, és azóta sem repedezett tovább. Ha valakit nem zavar az egyenetlen felület, akkor különleges körmei lehetnek, ha pedig igen, akkor fesse be, mint azt a Nailderella blog szerzője tette a jobb oldali képen.

  • Megosztás:
hirdetés