Az ombre körmök, frizurák és ruhák divatja után szinte már meg sem lepődünk azon, hogy a szempillák is színátmenetesek lettek. Bár ez a trend még nem annyira gyűrűzött be a köztudatba, mint elődei, csak idő kérdése, hogy mikor kezdenek el a hölgyek színes szemhéjfestékek helyett többszínű szempillaspirálokat használni.

Ha úgy gondolod, szívesen kipróbálnád az ombre trendek legújabb változatát, akkor olvass tovább!

Ombre szempilla

Az ombre szempilla elkészítése tulajdonképpen pofonegyszerű. Csupán két-három különböző színű vagy egy azon tónusú, de különböző árnyalatú szempillaspirálra van hozzá szükség, illetve egy kis kézügyességre.

Fésüld át a pilláidat egy tiszta kefével, hogy szépen különváljanak, majd az első színnel kezdd el a belső szempillákat átfesteni. A titok nyitja, hogy most nem vízszintesen kell a kefét húzogatni, hanem függőlegesen, hogy csak egy részét fesd át a pilláidnak. Érdemes a világosabb árnyalatokat belülre kenni, majd a sötétebbekkel haladni kifelé, hogy a tekintet minél inkább kinyíljon.

Amikor az első színnel megvagy, vedd elő a következő szempillaspirált, és haladj tovább úgy, hogy az első színvilág utolsó pilláira kenj már az új árnyalatból is. Így, vissza-visszatekintve haladj egészen a külső szemzugodig, és már készen is van az ombre szempilla. Bár ez egy kissé időigényesebb, mint a klasszikus változat, azért egy nyári reggelbe simán belefér.

  • Megosztás:
hirdetés