Korábban már bemutattuk, milyen technikával készíthetsz magadnak márványmintás körmöket, ám most felbukkant egy módszer, mellyel ez egyszerűbben is megoldható.

A mintha még élethűbb lesz, mint a vízbe csepegtetős eljárás esetén.

Márványos körmök egyszerűen

A következő technikával akkor is sikerül ez a különleges minta, ha nincs türelmed sokáig pepecselni egy-egy körömmel, és további előny, hogy gyorsabb, valamint kevésbé maszatolós módszerről van szó.

Erre lesz szükséged:

  • alapozó- és fedőlakk
  • 3 különböző színű, de egymással harmonizáló körömlakk
  • papírlap
  • műanyag zacskó

Fesd ki a körmeidet az alapozólakkal, majd azzal a körömlakkal, melyet alapszínnek választottál. Ha ez megszáradt, gyűrd össze a zacskót, és a lakkozz ki rajta egy kisebb részt a másik színes körömlakkal. Nyomdázz vele néhányat a papírlapra, hogy lekerüljön a felesleg, majd óvatosan pecsételj vele a körmeidre is. Száradás után ismételd meg a műveletet.

Most a harmadik színt is vidd fel a gyűrött zacskóra, és nyomdázd át vele a körmöket. Ha még sűrűbb mintát szeretnél, ezt újra és újra tedd meg. Végül lakkozd ki a körmeidet színtelen fedőlakkal a fényes felületért és a tartósabb eredményért!

Ha csak kétféle színből szeretnéd ugyanezt a motívumot előállítani, az alapszínre fesd rá a mintának szánt színt, és így ebbe nyomkodd bele a zacskót száradás előtt.

Képek: youtube.com; weheartit.com; pinterest.com

  • Megosztás:
hirdetés