A BB-krém őrület egy kicsit alábbhagyott, a legtöbb kozmetikai márka piacra dobta saját verzióját. Ez a termék átmenetet képez a dekorkozmetikumok és az arckrémek között, bár inkább azt szokták hangsúlyozni, hogy milyen sok ápoló anyag van benne, azért nem szabad ezek mellett sem elbliccelni a hidratáló krém használatát.

Enyhe csalódás

A L’Oreal Total Repair 10 BB-krémet teszteltem, igaz nem vadonatúj termékről van szó, de szeretem több helyzetben is kipróbálni a kozmetikumokat. Egy BB-krém egységesíti a bőrt és alapozóként is funkcionál. A francia cég azt mondja, hogy az öregedés 10 jele ellen harcol, eltünteti a karikákat és a sápadtságot, a pigmentfoltokat, feszesíti a bőrt többek között. Ezek jól hangzanak, de a feszesítésen kívül ezt egy alapozótól is elvárja az ember.

A BB-krém tetszetős piros tégelyben került forgalomba, hasonlóan a termékcsalád többi tagjához. A csomagolás sajnos nem a legjobb, a krém adagolója túl széles, és nehéz belőle optimális mennyiséget kinyerni, túl sok jön belőle.

A krém őszintén szólva nekem elég nagy csalódás. A világosabb árnyalatú is kicsit narancssárgás, ami nem feltétlenül szerencsés. Állaga gazdag, az illata kicsit kellemetlen, de ez nem a cég hibája, még nem találkozott olyan BB-krémmel az orrom, ami tetszett volna neki.

A felvitel nehézkes, nem fed valami jól, viszont a bőrön könnyen összecsomósodik és nem tudtam rendesen eldolgozni. Először azt gondoltam, hogy talán a hidratálókrémet nem szívta be előtte a bőröm, következő alkalommal tovább vártam, és sajnos akkor is ezt tapasztaltam. Elvileg 24 órán keresztül hidratál, de az én bőrömnek nem volt kényelmes viselet, kiszárította a nap végére.

Az interneten utánaolvasva egyébként volt, akinek bevált, bár sokaknak problémát okozott a túl széles adagolólyuk. Mindenesetre vásárlás előtt érdemes egy mintát keríteni belőle.

  • Megosztás:
hirdetés