A körömdíszítés mára művészeti ággá fejlődött, otthoni szinten is. Sokan autodidakta módon lesik el a különböző videómegosztó portálok körömdíszítési technikáit, hogy aztán saját maguk is kipróbálják a különböző mintázatokat.

Válaszd te is a házi gyártmányú körmöket, hiszen a drogériákban már minden olyan alapanyag beszerezhető, melyet a profik is használnak.

Trendi körömdizájnok

Az állatminták csillaga még mindig feltörekvőben van, nemcsak az öltözködésben, hanem a körömdíszítés terén is. Ebben az esetben igaz a mondás, hogy a kevesebb több: érdemes csak egy-egy ujjra felfesteni a zsiráf vagy párduc bundájának mintázatát. Nincs más dolgod, mint egy réteg alapozó lakkra felfesteni a foltokat, majd keretezni őket.

A szimmetria és aszimmetria újból felküzdötte magát a körömdíszítési trendek palettájára. Ehhez a módszerhez csak két ellentétes, mégis harmonizáló lakkra van szükséged, egy öntapadós, lakkozást segítő fedőmatricára, illetve néhány strasszra díszítésképpen.

A francia manikűr az egyszerű letisztultságot tükrözi, pontosan emiatt örök kedvenc. De azért, hogy ne váljon unalmassá, érdemes néhány strasszal, illetve körömdíszítő kiegészítővel – például masnival vagy egyedi matricával – feldobni a natúr színvilágot.

  • Megosztás:
hirdetés