Andi arcbőre nagyon érzékeny, ezért, amikor az arcápoló termékekről beszélgettünk, egyetlen márka volt, ami mellett letette a voksát: a La Rosche.

Megkértük, hogy mondja el, milyen tapasztalatai vannak az arctisztítóról és a hidratálókrémről, amit használ.

A bőrgyógyász is ajánlotta

„Mindig is érzékeny volt a bőröm, aztán kamaszkoromban a helyzet már szinte tarthatatlanná vált. Nagyon sokat jártam bőrgyógyászhoz a különböző problémáimmal, és az is gondot okozott, hogy a legtöbb arcápoló termékre is érzékenyen reagált a bőröm. Végül a bőrgyógyász ajánlotta, hogy próbáljam ki a La Rosche-termékeket, és azóta is ezeket használom.

Az arclemosó gél hatékony, de kíméletes, nincsenek benne durva szemcsék, mégis érezhetően tisztítja a bőrömet. Egy tubus ára 3000 forint, de ez a mennyiség körülbelül három hónapig elegendő.

A La Rosche Posay H hidratálókrém, amit használok, teljesen illat- és színezékmentes, így nem is irritál, inkább könnyű, vizes állagú, nagyon gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros érzést maga után.

Éjszakára és nappalra is használható, így nem kell tucatnyi krémet tartanom otthon. Nyáron és télen is ezt használom, mert hidratáltnak érzem tőle a bőrömet, de nem nehéz, és nem is fényesedik ki a nap végére az arcom. Egy tégely ára 3500 forint, de, mivel egy egészen kicsi, körülbelül fél borsónyi mennyiség is elég belőle, nagyjából egy hónapig is kitart.

Nagyon szeretem ezeket a termékeket, nem is tudok negatívumot mondani róluk. Mivel eddig ez a márka volt az egyetlen, amit el tud viselni a bőröm, biztosan meg is maradok ennél, és nem kísérletezek mással.”

  • Megosztás:
hirdetés