Egy kozmetikai ajándékcsomag is lehet személyes jellegű ajándék, és ezt nem úgy értjük, hogy célzást intézünk vele valaki felé, ha nem tisztálkodik eleget, vagy ráférne egy kis ránctalanítás.

Nem ciki illatszert vagy kozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomagot tenni a fa alá, ha jól ismerjük az illetőt, aki kapja, és tudjuk, mit szeret, illetve mit visel el a bőre. Nyilván nem olyan mindennapi termékek jutnak ilyenkor az eszünkbe, amit a másik fél bármikor megvesz magának. A hétköznapi tusfürdők, olcsó testápolók ilyenkor felejtősek, mert azt üzenik, hogy nem volt időnk és fantáziánk eleget foglalkozni az ajándékkérdéssel, és csak mihamarabb szerettük volna letudni az egészet.

A nők zöme imádja az olyan prémiumkozmetikumokat, melyek különleges törődést és kényeztetést nyújtanak, és nem szerepelnek havonta a bevásárlólistán. Nem lehet félrelőni a natúr és vegán, kézzel készült termékekkel, az ünnepi kiadású, színvonalasabb krémekkel, szérumokkal, sőt, még a bőrfiatalító kencékkel sem, ha olyasvalakinek szánjuk, akiről tudjuk, hogy különös gonddal odafigyel a bőre állapotára, rendben van az önértékelése, és nem csinál sértődést abból, ha ilyesmit kap. Ma már a nívósabb márkák ügyelnek arra, hogy minél ízlésesebben tálalják, és állítsák össze a csomagjaikat, így az ár és érték aránya sok terméknél egyensúlyban van.

Kozmetikumokat tartalmazó ajándék esetén a tartalom éppúgy fontos, mint a külcsín. Nem jó kiszúrni a szemét valakinek egy kézkrémmel meg egy szappannal, ezért lehetőleg többféle terméket tartalmazzon a doboz, a gondoskodásunkról tanúskodva. Ha nem is mi állítjuk össze, a bőrápoló- vagy illatszercsomag lehet személyre szóló ajándék, ha ismerjük a másik igényeit. Jó barátnők és családtagok között biztos, hogy nem kelt kínos hatást, ha kísérő ajándék gyanánt odakerül a fa alá egy nívósabb bőrápoló szett. Az arctisztító kütyük is egyre népszerűbbek, melyekkel a csodás, ragyogóan tiszta bőr érzetét ajándékozhatjuk szeretteinknek.

 

  • Megosztás:
hirdetés