Hiába nem vagy afféle otthon kutyulós fajta, ettől a recepttől könnyen meggondolhatod magad. Ennél egyszerűbb módon, nem inthetsz búcsút a ráncoknak!

Nem csak időskori szemráncokról beszélhetünk: apró barázdák, szarkalábak harminc év alatt is keletkezhetnek, ha a szemkörnyéki bőr nagyon száraz és igénybevett. Gyakori hunyorgástól, hideg levegő hatására, széltől, és a mindennapos arcmimikától egyaránt kialakulhatnak bőrredők és bemélyedések a szemek körül. Előfordulásukat fokozhatja a tartós stresszes állapot, a kialvatlanság, a hirtelen fogyás, a dohányzás, illetve az alkohol rendszeres fogyasztása.

Ha az egészséges életmódon túl mással is be szeretnéd biztosítani magad, nehogy idő előtt ráncokba szaladjon a bőr a szemed körül, kezdheted egy nagyon egyszerűen előállítható, ám annál hatékonyabb házi szemránckrémmel.

 

 

Összetevők:

  • ½ csésze organikus kókuszolaj
  • 6-8 E-vitamin kapszula
  • 1 kis tégely, amibe kitöltöd a készítményt

Az E-vitamin erős antioxidáns, mely elősegíti a bőrsejtek regenerálódását, illetve rugalmasabbá teszi a bőr szerkezetét. A kókuszolaj puhábbá, lágyabbá varázsolja a szemek környékét, ezáltal nem tudnak elmélyülni az apró barázdák.

  • Megosztás:
hirdetés