Sok márkának van ikonikus terméke, az Ilcsi kozmetikumok közül a legtöbben valószínűleg az Esemény előtti pakolásról hallottak. Nem véletlenül hívják így, az ígéret szerint felpumpálja, kisimítja, feszesíti a bőrt, fokozza a vérkeringést, és csodaszép bőrképet biztosít.

Már én is sokszor hallottam és olvastam róla, azonban mindig ódzkodtam a kipróbálásától, mert a fórumokon sok helyen írták, hogy kellemetlen a használata. Most viszont kaptam egyet, így végül rászántam magam. Hatóanyagai közt ott az orbáncfű, a zsálya, a zsurló és a keringésfokozó paprika.

Esemény előtti pakolás

Bevallom én nem esemény előtt használtam, hanem egy olyan napon, amikor sehova nem kellett mennem, mert a figyelmeztetés a dobozkán kicsit megijesztett, miszerint, kipirosodhat a bőr, és ha émelygek, mossam le. Én ugyan nem vagyok allergiás semmire, de azért jobb a biztonság.

Szóval picit félve vágtam bele, és nem is radíroztam le előtte a bőrömet, se AHA-peelinget nem kentem alá, ahogy ajánlják, gondoltam elsőre jó lesz magában is. Felkentem, és vártam, mikor kezd leolvadni az arcom. Nos, semmi ilyesmi nem következett be. Kicsit bizsergett és felmelegedett, és jó alaposan kipirosodott a bőröm, de ennyi. Lehet, hogy azért, mert nem kentem alá hámlasztót, és a bőrömet is rendben tartom, de a fórumokon olvasottak nálam nem bukkantak fel.

Viszonylag lassan szárad, akkor is, ha nem kentem fel vastagon. Miután lehúzható állapotba került, leszedtem. Ez nem volt egyszerű, nem jön le egyben, és nem bánom, hogy nem radíroztam előtte, mert biztos, hogy minden elhalt hámsejtet leszedett.

A maradékot tonikkal leszedtem, majd utána hidratálózselét kentem fel, majd arckrémet. Közvetlenül a pakolás lehúzása után a bőr vörös. Nem enyhén kipirosodott, hanem vörös. Ha viszont ez lemegy, akkor tényleg feszes a bőr, a fokozott vérkeringés miatt pedig rózsás lesz, a pórusok kevésbé látszanak. A hatás nálam másnapra is megmaradt, így nagyon elégedett voltam az Ilcsi Esemény előtti pakolással. Csak arra kell figyelni, hogy ne közvetlenül előtte használjuk, hagyni kell pár órát a bőrnek, hogy megnyugodjon.

  • Megosztás:
hirdetés