A jól formázott, szépen kiemelt szemöldök rengeteget hozzátesz az arc szépségéhez, ezért nem csoda, hogy a Google szerint szépségápolás témában a “hogyan kell szemöldököt formázni” kérdés volt 2016 legkeresettebb kifejezése. Te tudod a választ? Ha nem, segítünk!

Először is, válaszd ki az arcod alakjához leginkább illő formát: ehhez ide kattintva kaphatsz segítséget. Ha ez megvan, kezdd el kiszedni a felesleges szálakat. Ez a művelet legfontosabb része – ha nem vagy biztos afelől, hogyan kell helyesen csinálni, korábbi cikkünkben minden szükséges információt megtalálsz.

Amikor elkészültél a kívánt formával, érdemes a szálak hosszát is tökéletesre igazítani egy aprócska trükkel, amiről ezen a linken olvashatsz bővebben. Most már nincs más hátra, mint a smink: ahhoz, hogy igazán profi legyen a végeredmény, lesd el a képen látható módszert, ha pedig világos a szemöldököd, itt kaphatsz tippeket a kiemeléséhez.

Ha mégis homokszem került a gépezetbe, és valamelyik lépésnél elrontottad a szemöldököd, ne ess kétségbe: kattints ide, és nézd meg, mely esetekben javasolt ellátogatnod egy kozmetikushoz, hogy korrigálja a hibát. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt kapd, ismerd meg a leggyakoribb bakikat, amelyeket egy kis odafigyeléssel elkerülhetsz.

  • Megosztás: