A sztárok világából hamar ideért az új őrület: a hajszínező kréta. A színes eszköz első ránézésre semmiben nem különbözik iskolai rokonától, ugyanakkor nem táblára kell vele írni, hanem a hajat lehet vele megszínezni, méghozzá nagyon gyorsan.

A hajszínező kréta szigorúan csak a felvitelt követő első hajmosásig tart, ugyanakkor nagy előnye, hogy nem károsítja a tincseket. Ha hirtelen szeretnél radikális változást, ez a tökéletes megoldás.

Így használd a hajszínező krétát!

Az első, ami nélkül hozzá sem érdemes kezdeni, egy olyan póló, amit nem sajnálsz, illetve egy pár gumikesztyű a kezeiden. A hajszínező kréta ugyanis nemcsak a tincseket, hanem mindent beszínez, amihez hozzáér, úgyhogy, mielőtt elkezded használni, tedd meg az óvintézkedéseket, ezután jöhet csak az érdemi munka.

Fésüld ki alaposan a hajadat, és válassz le egy tincset belőle. Nedvesítsd be egy szórófejes spricnivel, majd fogd meg a krétát, és húzogasd végig azon a részen, ahol szeretnéd, hogy befogja. Kvázi csinálj úgy, mintha 3D-s színeződ lenne – most nem kell a vonalak között maradni.

Így haladj végig tincsről tincsre, majd egy hajvasalóval vagy húzd ki a hajadat, vagy készíts csigákat. Ez azért fontos, mert a meleg tartósabbá teszi a krétát, illetve így kevésbé fog majd. Ha megvagy, már indulhatsz is a friss, színes tincsekkel.

Fotó: contemporaryattempts.wordpress.com

  • Megosztás:
hirdetés