Kim Kardashian a maga nemében egyedüláll személyiség – hogy pozitív vagy negatív értelemben, azt mindenki döntse el maga. Egy biztos, a celebritásnak fontos a megjelenés, Kim élete folyton a szépség és a divat körül forog, még a családi állatkeretezésre talpig glancban ment, egy kényelmes farmer helyett.

Pont ezért meglepő, hogy az egyébként magára sokat adó híresség szerint nincs szükség arra, hogy minden másnap, vagy akár harmadnap hajat mossunk. Kim az öt napos hajápolási rutinra esküszik. Na de miből is áll mindez?

Öt napos hajápolás

Az első nap hajmosás után fújd át a tincseidet hajszárítóval és hagyd szabadon a hajadat, mert ilyenkor még szép az esése. Másnap süss bele hullámokat, hogy a tartása erősnek hasson. A harmadik napon vasald ki a tincseket, az elegáns megjelenés jegyében. Ilyenkor lehet egy kis hajolajat kenni rá, hogy a kellő tápanyagszükségletet megkapják a tincsek.

A negyedik napon hátrafésült szoros lófarokba kösd fel a hajadat. Végül az ötödik napon megmoshatod a ticseidet.

Hogy Kim ezt komolyan gondolta-e, az picit kétségbe vonható, tekintve, hogy minden egyes megjelenéskor úgy fest, mintha skatulyából húzták volna ki.

  • Megosztás:
hirdetés