Napfény, jó idő és szexi ruhadarabok várják, hogy újra megmutasd magad és a téli napok otthoni forró csokis, pihenős és zimankós időszaka után újra feltöltődj energiával, jó kedvvel és új élményekkel!

Hiszen mi másról szólna a tavasz, ha nem a megújulásról, flörtölésről, és természetesen alakod újra csúcsformába hozásáról?

Támadás a kilók ellen

Természetesen működnek a hagyományos izzasztó megoldások, mint a Margitszigeten való kocogás, a Gellérthegyi szobrot érintő körök, hasprések és aerobic órák. De vajon elég ennyi? És ez elég gyorsan fog látszódni? Az eddigi visszajelzések és tapasztalatok szerint még a legsportosabb nők is igénybe vesznek egyéb kezeléseket! Ha van olyan megoldás, ami gyorsabb, jobban belefér a munka melletti életedbe és még ki is kapcsolódsz közben, akkor szívesen választod inkább azt! Buda legújabb prémium központja, kifejezetten ebben tud segíteni!

Az ultramodern testkezelések, és különböző tradicionális és egzotikus masszázsok külön is, de együtt kiemelten hatékonyan és bizonyítottan segítik a fogyást, és a karcsúbb alak, feszesebb bőr elérését, még akkor is, ha egész nap irodai és ülő munkát végezel. A nyirokrendszer stimulálása, a mélymeleg és aromaterápiás kezelések, különböző gyógynövényes fáslik és speciális, trófikus izomstimuláció kombinációjával garantáltan gyors és nagyon látványos eredményt lehet elérni.

Madonna is így fogy

A több mint 100 négyzetméteren elterülő Gránátalma Szépség– és Egészség Központ nem csodát, hanem valódi és tartós eredményt nyújt. A Központban például Shakira valamint Madonna által is előszeretettel alkalmazott izomstimuláló gép is megtalálható, miközben a kozmetikus a kezelés közben egy féldrágaköves arcmasszázzsal is kényeztet. A gyönyörű, Dunára és Parlamentre néző kilátás már csak a ráadás.

A Központ mindazonáltal nem csak a hölgyeket, hanem az igényes urakat is várja. Vendégei között Vásáry André művész is megtalálható, aki a Központ férfiaknak nyújtott prémium szolgáltatásait veszi igénybe.

Ráadásul most a nyitásra való tekintettel egy ajándék próbakezeléssel és 30% bérlet kedvezménnyel is kedveskednek nekünk!

Gránátalma Szépség- és Egészség Központ
Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 51.
Web: www.szepseg-egeszsegkozpont.hu
E-mail: info@szepseg-egeszsegkozpont.hu
Telefonszám: +361-336-2789, +3630-999-9935

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés