Aki kettőnél több kenceficét vásárolt magának Magyarországon, ismeri a Krémmániát, és valószínűleg az alapító Rácz Judit nevével is találkozott már, aki elindította az egészet. Judit hozta el nekünk a Paula’s Choice termékeket itthonra, és most már több, hasonlóan tiszta koncepciójú terméket is. Nemrég pedig előállt saját fejlesztésű termékével, amit a Hélia-D-vel közösen fejlesztettek, de teljesen külön márkaként lépett a piacra: ez a Geek&Gorgeous hámlasztócsalád. Három tagja van, a Smooth Out AHA-savas változat került tesztelésre.

Tudományos alapok és extra hatékonyság

Mindig örülünk, ha új, hazai gyártású kozmetikum készül, de az, hogy valami magyar gyártás, sajnos nem mindig egyenlő a jó minőséggel. Abban azonban biztos voltam, hogy ha Rácz Juditnak köze van hozzá, akkor olyan nagyon rossz nem lehet. Engem már a nevével is megvett a termék, alig vártam, hogy kipróbáljam. Eddig a Paula’s Choice 10%-os AHA-savas hámlasztóját használtam, amivel elégedett voltam egyébként. A Geek&Gorgeous Smooth Out 12%-os, azt gondoltam, hogy ez egy picit erős lesz, de tévedtem. (Tudom, hogy vannak, akik akár 20-23%-os hámlasztókat is képesek magukra kenni, de nem tudom, mi van a bőrük helyén.)

A termék átlátszó, illatmentes, tonikszerű folyadék. Lehet vattára csepegtetni, én a tenyerembe szoktam önteni, és onnan ujjal felkenni. Kétszer egy héten használom, este, tisztítás után felkenem, várok kicsit, majd jöhet a szokásos rutin. Egyrészt azért jó, mert nem ragad, másrészt, amit rögtön tapasztaltam, hogy nem húzza ki úgy a bőrömöt, mint a PC, ami után mindig feszült reggelre. Sokkal kellemesebb tehát a használata, de hatékonyságban egyáltalán nem marad el, sőt. Én azt tapasztaltam, hogy kevésbé szárítja a bőrt, így szívesebben használom, ami nagyon megéri, mert a bőröm folyamatosan olyan, mintha épp most jöttem volna valami nyugtató kozmetikai kezelésről. A finom ráncok egy napig láthatatlanok lesznek, és a mélyebbek is kevésbé látványosak. Nyáron áttérek a heti egy alkalomra, de nem akarom abbahagyni akkor sem.

Az ára 8400 forint, és a SkinSmart.hu oldalon lehet megvenni. Elsőre soknak tűnhet, de heti két használattal a 100 ml-es kiszerelést jövő ilyenkor is használni fogom még szerintem. Nagyon jó ár-érték arányú termék, kíváncsian várjuk, Judit mivel áll elő legközelebb.

  • Megosztás:
hirdetés