A hajfonatok nagyon divatosak, és a technika segítségével nagyon egyszerűen készíthetsz látványos frizurát. A lófarkat már sokan továbbgondolták, és egészen egyedi ötletek születtek. Ilyen például a saját tincsekből font hajpánt is, ami a hajad éke lehet. Nézd meg, hogyan készítheted el!

Hajpánt saját hajból

A Curls N Pearls ötlete alapján a frizura elkészítéséhez mindössze egyetlen hullámcsatra, valamint néhány percre lesz szükséged, és hullámos vagy egyenes hajból is mutatós a végeredmény. Az első fotón láthatod, hogy néz majd ki a kész hajpánt.

Ha van frufrud, fésüld előre, a többi hajat pedig válaszd el oldalt, a fejed legszélén. A választékot az ellentétes oldalra tedd, mint ahol eredetileg lenni szokott. A nagyobb részt tűzd el, erre egyelőre nem lesz szükséged. A füled feletti részből vegyél fel egy vastagabb tincset, fésüld ki, hogy ne gubancolódjon, és hármas fonással fond be az egészet.

A fonott tincset hajtsd át a fejeden, és tűzd meg a másik füled mögött. Engedd le a többi hajat, és válaszd el az eredeti oldalon, valamint formázd úgy, hogy a fonott tincs kezdete és vége takarásban legyen. Tupírozd fel a frizurádat, hogy dúsabb legyen a hatás.

  • Megosztás:
hirdetés