Azt gondolhatnánk, hogy ma már mindent tudunk a bőrápolásról, hiszen az internet ontja magából a hasznos tanácsokat. Ám a bőrgyógyászok még mindig tudnak újat mondani.

Ahhoz, hogy remek bőrápolási tippekhez jussunk, ma már nem feltétlenül kell kozmetikushoz, szépségszakértőhöz vagy bőrgyógyászhoz fordulnunk. A világháló valóságos Kánaán azok számára, akik szeretnék ellesni és megtanulni a professzionális bőrápolás minden csínját-bínját. Sajnos sok rossz szépségtippbe is bele lehet futni, és olykor a pénztárca mélyére kell nyúlnia annak, aki olyan csodás bőrt szeretne, mint az agyonkozmetikázott hírességeké.

Ám hiába a lézeres arckezelés, a méregdrága krém és a legújabb, innovatív bőrfiatalító maszk, ha valaki még a bőrápolás alapszabályaival sincs tisztában. Tudjuk, már mindenki mantraként ismételgeti: tisztít, tonizál, hidratál. Ám a megfelelő szépségápolás nem csupán ezen a három alappilléren nyugszik. Összeszedtünk néhány olyan praktikát és tippet, melyet bőrgyógyászok javasoltak klienseiknek. Lehet, hogy még számodra is tudnak újat mondani!

  • Megosztás:
hirdetés