Ez a kétfázisú pakolás 15 perc alatt megszabadít a nemkívánatos szőrszálaktól. Nem muszáj kozmetikushoz rohanni a bajuszkával.

Ma már nem csinálunk úgy, mintha a nők arcán nem pelyhedzene néhány oda nem illő, önbizalomgyilkos szőrszál. Ám még mindig tabutémának számít, hogy ki hogyan szabadul meg tőle, teljes titokban. Pedig néha talán segíthet egy-egy tanács vagy tapasztalat, ha a gyantázás és egyéb drasztikus módszerek nem válnak be. Ha arcszőrökről van szó, természetes, hogy mindenki gyors, egyszerű, hatékony és diszkrét módszerre vágyik. Az alábbi pakolás pontosan ilyen, ráadásul hosszú időre megszabadít a zavaró arcpihéktől.

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál kókuszolaj
  • 3 evőkanál liszt
  • víz

 

Így használd!

A kókuszolajat gyengéden masszírozd a megtisztított bőrödbe, egészen addig, míg teljesen fel nem szívódik. Majd keverd össze a lisztet a vízzel, olyan arányban, hogy sűrű pasztát nyerj. Kend fel az arcodra a szőr növekedésének irányát követve.

Ne a teljes arcbőrödet kend be vele, csak a szőrtelenítendő területet. Körülbelül 15 percig hagyd fent, nagyjából addig, míg megszárad. A szilárd réteget távolítsd el a szőr növekedésével ellentétes irányban, azután mosd meg az arcod meleg vízzel. Egy hónapig, hetente kétszer ismételd meg az eljárást, és a szőr gyakorlatilag ki fog kopni. Hosszú ideig nem is fogsz találkozni vele.

  • Megosztás:
hirdetés