Az őszi sminkdivatot idén erősen meghatározza a fémes ragyogás, mely hangsúlyt ad a szezonra jellemző, fakó, tompa, erőtlen árnyalatoknak. A Dior 2013-as, Mystic Metallics fantázianévre keresztelt sminkkollekciója a diszkrét színeket luxuscsillogással párosítja, ami mágikus, sejtelmes díszbe öltözteti az arcot.

A divatház az őszbe borult, párizsi utcák tónusait és fényeit vette alapul, így a palettában felfedezhető a holdfényben úszó, eső áztatta macskakövek csillogása, a lehulló falevelek bronzos és aranyló színvilága, valamint a nagyvárosi nőt szimbolizáló, szofisztikált, metálos tündöklés, mely nappal sem túl kihívó.

Az őszi sminkkészlet termékei

A Dior őszi sminkpalettáját a metálfényű, sápadt lilák, az ezüstösen ragyogó rózsaszínek, a ragyogó pigmentekkel kevert hamvas szilva, khaki, bronz és aranyhomok árnyalatok uralják. Különlegességük, hogy éppúgy alapul szolgálhatnak egy diszkrét, nappali sminkhez, mint ahogy remek kiegészítői lehetnek egy titokzatos, drámai estélyi ruhának.

1. Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette: a Dior ötszínű szemhéjárnyaló palettája az idei ősz slágertónusait vonultatja fel, metálfényű verzióban. Az egyik változat a hamvas vadszilva, a khaki, az aranyhomok, a fakó, ezüstös zöld, valamint a bronz tónusokat tartalmazza, a másikban pedig az ultrakönnyű, kifinomult lila, az aranybézs és a ragyogó púderrózsaszín is helyet kapott.

2. Dior Addict Extreme Lipstick: klasszikus és limitált kiadású rúzsokat is felvonultat a Dior őszi sminkkollekciója. A kifinomult korall- és céklaárnyalatok mellett megjelennek a szilvás és bézses tónusok.

3. Dior Mystic Metallics Addict Gloss: a tükörfényű szájfényeket a kifutók ihlették, hiszen a most divatos sminkekhez hasonlóan az ajkakat helyezik fókuszpontba. A különleges formulának köszönhetően jól hidratálttá és ragyogóvá varázsolják, valamint vörös szilva, borvörös és mályvaszínbe öltöztetik az ajkakat.

4. Dior Mystic Metallics Vernis Nail Enamel: az új szezon körömlakkjainak különlegessége, hogy magas fényű, fényvisszaverő, külső hatásoknak jól ellenálló formulával rendelkeznek. A metálfényű szürkésbarna és a sziporkázó, vörös szilva körömszín nappal és éjjel is az elegáns, kifinomult megjelenés része lehet. A zománcos felületű, fémes, ezüstös zöld árnyalatú körömlakk az erősebb, drámaibb tónusok kedvelőinek való.

  • Megosztás: